top of page

De meest gestelde vragen over permanente make-up

 

Doet het pijn?

Nee. Permanente make-up is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijn ervaren. Dankzij de nieuwste computergestuurde apparatuur in samenwerking met een verdovingscrème kunnen de onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden.Voor wie is permanente make-up?

Voor vrouwen die er altijd verzorgd uit willen zien, voor degenen die een correctie nodig hebben, de ouder wordende dame met weinig wenkbrauw, indien je brildragend bent en zelf niet meer de perfecte eyeliner kunt aanbrengen, voor mensen met een allergie voor gewone make-up, voor de sporter, voor degene met weinig tijd ... kortom permanente make-up is voor jong en oud!Hoe lang blijft permanente make-up zitten?

In het algemeen blijft permanente make-up altijd aanwezig. De intensiteit van uw permanente make-up kan in de loop der tijd wel licht vervagen. Dit is echter volkomen afhankelijk van persoon tot persoon en het kleurgebruik (een lichte kleur is meer onderhevig aan kleurverandering dan een donkere). Ook speelt de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem, invloed van UV-licht, PH waarde van de huid een rol.Als ik het niet mooi vind wat dan?​

Alvorens te pigmenteren wordt er voorgetekend op de huid en in overleg wordt de kleur bepaald.

Pas als alles naar uw volledige wens is wordt begonnen met pigmenteren.Kan ik nog gewone make-up aanbrengen?​

​​Absoluut. Permanente make-up bevind zich in de huid en is niet bedoeld als avond make-up. Het dient met name om de natuurlijke gezichtsvormen te accentueren. U kunt dus nog extra make-up aanbrengen voor een avondje uit.Hoe lang duurt een behandeling?

Over het algemeen duurt een behandeling inclusief voorgesprek, voortekenen, kleurkeuze, pigmentatie en afhandeling ong 1u30.Is er speciale nazorg?

​​U krijgt een nazorgformulier mee. Is het eindresultaat meteen zichtbaar?

​​Nee. De eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de natuurlijke celvernieuwing zal na een periode van circa 3 tot 5 weken het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn. De kleur neemt circa 40% in intensiteit af binnen een week.

bottom of page