top of page

Cryolipolyse:

BEVRIEZEN VAN DE VETCELLEN

Afslanking en cellulitis

V-cool%20facebook_edited-1_edited.png

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse betekent letterlijk: afbraak van vetten door koude. Deze techniek is een natuurlijk proces dat het mogelijk maakt om de overtollige vetmassa plaatselijk te verminderen om progressief een slanker en harmonieuzer silhouet te bereiken.

Resultaat na 5 weken

1 behandeling

Dijen

Het Principe

Het principe bestaat erin om de vetplooi op te zuigen en die tot -9° te laten afkoelen om de vetcellen te vernietigen zonder het omliggende weefsel te beschadigen. Er wordt een vetvermindering van 24% van de vetmassa op de behandelde zone gegarandeerd (klinisch getest).

vcool_a kopie.png

Hoe wordt het vet verwijderd?

In de praktijk komt het erop neer dat de vetcellen een apothose ondergaan (een geprogrammeerde afbraak van de adipocyten) want ze kristalliseren. De weken na de cryolipolyse gaan we over naar de elimineringsfase. Het komt erop neer dat de behandelde cellen progressief worden verwijderd dankzij de fagocytose van de macrofage ("opruim" cellen). Vandaar het belang om veel water te drinken met de drainerende Grascontrol

Voor wie?

Cryolipolyse wordt aanbevolen aan al wie zijn of haat silhouetten wil verfraaien en komaf maken met het laatste overtollige gelokaliseerde vet.

Op welke zones?

Armen, buik, "lovehandles", heupen, de plooi onder de billen, de binnenkant van de dijen, knieën, rug ...

Hoeveel beurten?

Eén enkele behandeling kan al voldoende zijn maar men kan verder gaan en het lichaam letterlijk nieuwe vormen geven. Het is dus perfect mogelijk om de taille slanker te maken, om de buik in omvang te laten afnemen en te verstevigen, om de dijen te te verslanken, te verstevigen en tegelijk te verfraaien (sinaasappelhuid en capillaire bloedcirculatie verbeteren).

Men mag maximaal 3 keer dezelfde zone behandelen.

Een alternatief voor liposuctie!

Alle vetcellen die door de koude worden vernietigd, worden definitief verwijderd. Daarom wordt Cryo vandaag beschouwd al een alternatief voor de liposuctie in de esthetische geneeskunde maar:

  • Zonder chirurgie, niet invasief

  • Zonder pijn

  • Zonder moeite of werkonderbreking

  • In maximaal 1 uur

Zijn er bijwerkingen?

Gelokaliseerde rode plekken kunnen eventueel optreden en enkele dagen na de sessie aanhouden alsook een verhoogde gevoeligheid bij aanraking van de behandelde zone die daarna ook verdwijnt .

Prijslijst:

Voor 1 zone: 350€
Voor 2 zones (binnen 1 week) : 550€
Voor 3 zones (binnen 2 weken): 750€
Bij gebruik van 1 behandelkop: 250€

De Resultaten

We zien de eerste resultaten van een sessie al na 3 weken in combinatie met de "home care" producten van Mesoestitic. Definitieve resultaten worden zichtbaar na de derde maand.

Ons concept voor een onmiddellijk resultaat

De cryolipolyse in combinatie met de cosmetische crèmes die heel hoge concentraties actieve bestanddelen bevatten en de orale supplementen van mesoestitic = 360° actie die al na 3 weken resultaat geeft.

GEPATENTEERDE DOELTREFFENDHEID

Gepatenteerde, afkoelende 360° handstukken die de hele behandelzone aanpakken in tegenstelling tot de toestellen dei vandaag op de markt zijn en die uitsluitend op de contactzone behandelen.

Hierdoor garanderen wij een afbraak van 24% van de vetmassa "klinisch getest".

GEPATENTEERDE VEILIGHEID

Gepatenteerde, beveiligde gel-patches: de huid die aan grote koude wordt blootgesteld, wordt beschermd zodat elke vorm van verbranding of necrose vermeden wordt. FDA goedgekeurd.

bottom of page