top of page

Permanente Laserontharing

Definitief onth1.jpg
  • Gegarandeerd, langdurig resultaat 

  • Zo goed als pijnloze behandeling dankzij gekoelde behandelkop 

  • Voor elk huid- én haartype

  • Laatste nieuwe generatie voor een nog beter resultaat  

LASERONTHARING MET DEFINITIVE PLUS IS...

  • professionele en bijna pijnloze permanente ontharing tijdbesparend, het is namelijk één van de snelste laser ontharingtoestellen op dit moment

  • geschikt voor elk huidtype (I-VI) en elke haarkleur

  • optimale resultaten door gebruik te maken van de meest geavanceerde en populaire technologie: Multi -golflengteplatform Alex 755nm + Diode 808nm + YAG 1064nm

  • maximaal comfort dankzij de gekoelde behandelkop hoogste gegarandeerde veiligheid

DP E0123-1.jpg
DP iso.jpg

Gratis proefbehandeling: 0475/57 45 07

Hoe werkt laserontharing

 

Het laserlicht dringt door tot in de haarfollikel om deze te beschadigen, zodat het haar niet teruggroeit of de toekomstige haargroei vertraagd wordt en uiteindelijk het permanente ontharingsresultaat bereikt.

 

 

DefinitivePlus_mesoestetic-aestheticsolu
De behandeling

 

Er wordt aangeraden om ongeveer 6 weken voor de behandeling geen haren meer te epileren met harsen of waxen. Je mag wel tot 2 dagen voor de behandeling je benen scheren.

Je hebt meerdere behandelingen nodig. In de meeste gevallen 5 tot 8 behandelingen, met elk een tussenliggende periode van 6 weken.

Kort na de behandeling kan de behandelde lichaamszone roodheid en/of een lichte zwelling vertonen. Dit is een natuurlijke reactie.

Sauna en hete baden zijn afgeraden tot 24 à 72 uur na de behandeling.

Voor, tijdens en na het behandeltraject is het belangrijk dat je blootstelling aan de zon/zonnebank zo veel mogelijk beperkt. Gebruik steeds een aangepaste zonnecrème en vermijd het gebruik van zelfbruinende crèmes.

Diodelaser versus IPL/FPL

 

Een diodelaser werkt dieper in de huid dan de klassieke IPL- methode waardoor de resultaten duurzamer zijn. De diodelaser kan op bijna alle zones van het lichaam gebruikt worden.

Het resultaat

 

Klinisch bewezen: meer dan 95 % van de behandelde personen melden haarreductie van meer dan 80% na 5 tot 8 behandelingen.

Het haar wordt fijner, lichter, minder en groeit langzamer.

Na 1 of 2 sessies wordt in alle gevallen een haarreductie van meer dan 30% tot 50% gemeld.

bottom of page